RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava Youtube kanal

TAJNE STEČAJNE MAFIJE: Radulović svoje fantomske firme vodio iz centrale SPS-a!

Dva fantomske firme narodnog poslanika Saše Radulovića, nekadašnjeg pripadnika stečajne mafije, bile su prijavljene na adresi centrale Socijalističke partije Srbije, saznaje Teleprompter.rs.

Misterije oko stečajne prošlosti Saše Radulovića nastavljaju da se nižu.

Pored toga što je preko ženine firme nameštao knjigovodstvene poslove u firmama u kojima je bio sečajni upravnik, brojnih krivičnih i disciplinskih prijava, stečajnih naknada u višemilionskim iznosima, sumnjivih savetničkih naknada u "Hipo Alpe Adria" banci u vrednosti od 10.000 evra mesečno, prazne imovinske karte i poreskog duga u SAD u iznosu od milion dolara, Radulović je svoje fantomske firme vodio iz centrale SPS-a.


Naime, Radulovićeve dve fantomske firme preko kojih je oštetio brojna preduzeća u stečaju, “E Market Capital doo” i “E Business Services doo”, koje su sada u formalnom vlasništvu njegove žene Tatjane Radulović, ranije su bile prijavljene na adresi Studentski trg 15 u Beogradu.

Na toj adresi nalazi se centrala SPS-a. Inače, SPS je stopostotni vlasnik zgrade na adresi Studentski trg 15.

U Agenciji za privredne registre više nije moguće pronaći dokumenta od pre pet, šest godina koja zvanično dokazuju da su se Radulovićeve fantomske firme nalazile na adresi centrale SPS-a, ali je taj podatak arhiviran u brojnim privatnim poslovnim registrima koji se nalaze na internetu.

Pretražite preko Gugla pojmove “E Market Capital Studentski trg 15” i “E Business Services Studentski trg 15”.

Prema saznanjima Telepromptera, socijalisti su se ranije pravdali da je Radulović lažno prijavio njihovu adresu kao sedište firme, navodeći da su slučaj prijavili nadležnim organima.

Pa čak i da je Radulović zaista lažno prijavio adresu centrale SPS-a kao sedište njegovih fantomskih firmi, zbog čega je odabrao baš adresu centrale SPS-a?

Dve fantomske firme trenutno se nalazi u stambenoj zgradi u ulici Jablanička 182 u Beogradu.

Dodatnu sumnje u to da su socijalisti i stečajni mafijaš ranije imali dodirnih tačaka izaziva činjenica da je Ivica Dačić, lider SPS-a, baš Sašu Radulović pod vrlo sumnjivim okolnostima ugurao u Vladu Srbije pre tri godine.

Dačić nije komentarisao Radulovića u toku predizborne kampanje, niti je Dačić ikada vodio hajku protiv Radulovića. Međutim, nijedan Radulovićev govor nije prošao bez reči – Dačić, koferče, banana, “jedan ministar i kofer”

Takođe, Radulović je posle svakog kritičkog teksta Teleprompter etiketirao kao “glasilo SPS-a”. Zašto je Radulović ishitreno posumnjao da bi SPS želeo da mu se sveti preko Telepromptera?

Zašto su Radulovićeve firme preko kojih je izvlačio novac u stečajnim postupcima bile prijavljene na adresi centrale SPS-a?

Zašto je Dačić baš Radulovića preko noći postavio za ministra privrede?

Zašto je Radulović vodio hajku protiv Dačića, iako bi trebalo da mu bude zahvalan što mu je omogućio da se par meseci reklamira u medijima kao ministar privrede?

Šta to Dačić i Radulović kriju od građana Srbije?

Izvor: Teleprompter.rs / Foto: Teleprompter.rs
 
04.12.2016 13:20

 

Pročitajte još i ...

Istraživanje pokazuje da sve ređe kupujemo nove mobilne telefone Istraživanje pokazuje da sve ređe kupujemo nove mobilne telefone

Prema istraživanju koje je sproveo Strategy Analytics korisnici mobilnih telefona se sve ređe odlučuju da ih menjaju za nove modele.Trenutno, prosek upotrebe jednog telefona je skoro tri godine.Razlog za to ...

Borba protiv neželjenih telefonskih poziva Borba protiv neželjenih telefonskih poziva

Neželjeni telefonski pozivi predstavljaju sve veći problem širom sveta, a izgleda amerikancima zadaju najviše muke, pa su bili prinuđeni da to regulišu.Prema podacima koje je objavila Federal Communication Commision, američki ...

HAKERI SAVETUJU: Isključite Bluetooth HAKERI SAVETUJU: Isključite Bluetooth

Na poslednjoj hakerskoj konvenciji DEF CON moglo je da se čuje da Bluetooth konekcija nije sigurna, te da tehnologija koja spaja sve od bežičnih slušalica do kućnih sistema za zabavu ...

Loading the player...